شاید اسمش کمی غریب باشد، اما خواصش آنقدر شگفتانگیز است که بعد از خواندن این مطلب، جایش را در خانه شما باز خواهد کرد. بیایید ببینیم این میوه جنگلی و خوشرنگ چطور میتواند سه تا از بزرگترین نگرانیهای سلامتی یعنی فشار خون، چربی و دیابت را هدف بگیرد و به شما زندگی سالمتری هدیه دهد.
قره قات فقط یک میوه ساده نیست؛ یک داروخانه کامل طبیعی است. در ادامه مهمترین خواص آن را با هم مرور میکنیم:
این مهمترین و معروفترین ویژگی قره قات است. مواد موثره موجود در این گیاه، به خصوص آنتوسیانینها (که عامل رنگ بنفش تیره آن هستند)، مانند یک تیم متخصص در بدن عمل میکنند:
قره قات یک پاککننده قدرتمند برای خون است. این گیاه با آنتیاکسیدانهای فراوان، سموم و مواد زائد را از جریان خون دفع کرده و به اصطلاح، خون را “صاف و زلال” میکند. این خاصیت به شادابی پوست و بهبود عملکرد کلی بدن منجر میشود.
در طب سنتی ایرانی، قره قات به عنوان یک “منضج بلغم و صفرا” شناخته میشود. اما منضج یعنی چه؟ یعنی این گیاه به بلغم و صفرای اضافی در بدن قوام میدهد و آنها را برای دفع آسان آماده میکند. همچنین یک دافع صفرای عالی است و به کارکرد بهتر کبد کمک میکند.
اگر به دنبال یک همراه طبیعی برای رژیم لاغری خود هستید، قره قات را فراموش نکنید! این گیاه از چند طریق به کاهش وزن کمک میکند:
شاید جالب باشد بدانید که در جنگ جهانی دوم، خلبانان آسیای شرقی برای تقویت دید ، قره قات میخوردند! این گیاه به شکل معجزهآسایی برای سلامت چشم، تقویت شبکیه و بهبود دید در نور کم مفید است.
حالا که با خواص بینظیر آن آشنا شدید، چطور از آن استفاده کنیم؟